Już 10 października o 19:00 Tutejsze w Tarasowej! Jak zawsze będzie lokalnie, pysznie i bardzo, ale to bardzo, inspirująco. Menu oparte na starannej selekcji produktów z naszego wspaniałego regionu, a przygotowane przez niesamowicie utalentowanych chefów – tego wydarzenia nie można przegapić tej jesieni.
Tę wyjątkową kolację degustacyjną współtworzyć będą dla Was najlepsi chefowie z Wrocławia i Dolnego Śląska:
- Paweł Kaszubski | La Maddalena
- Daniel Ottlik | Szyszka, Hotel Seidorf
- Yassin Bugajny | Wierzbowa 15
- Karol Sankowski | Przystań i Marina
- Tomasz Wencek | Fundacja Mniej Więcej
oraz oczywiście Katarzyna Daniłowicz i Michał Wester.
Menu degustacyjne | 310,- za os.
Pairing lokalnych alkoholi | 190,- za os.
Rezerwacje i więcej informacji: +48 519 077 053 | restauracja@halastulecia.pl