We wtorek 6 maja 2025 roku we Wrocławskim Centrum Kongresowym w Hali Stulecia widzimy się na wyjątkowej edycji MADE FOR Restaurant, która odbywa się we współpracy z Miastem Wrocław! Dalsze szczegóły będziemy sukcesywnie umieszczać na stronie wydarzenia. Stay tuned!
W czasie pierwszej edycji w tym roku, 6 maja we Wrocławiu, zajmiemy się dosłownie – i w przenośni – przekraczaniem granic, czyli:
- trendami i wpływami zagranicznymi
- falą pracowników z różnych krajów
- zasilaniem finansowym od turystów
- zmianami kulturowymi
- inwestorami zagranicznymi
- technologiami i AI
- polityką zagraniczną, która ma wpływ na polskie restauracje
- ocenimy najpopularniejsze kuchnie etniczne, w tym miłość Polaków do ramenów, sushi, burgerów i pierożków won ton
- produkty i dania często egzotyczne dostępne w restauracjach będą w kręgu naszych zainteresowań i rozważań.
Tego dnia przekroczymy granice zdrowego rozsądku i smaku, granice biznesowe i artystyczne oraz dosłownie granice Polski. Hasło przewodnie tej wrocławskiej edycji to: CROSS THE BORDERS.