Poszukujemy osób do pracy na stanowisku:
kucharz – pracownik punktu gastronomicznego
Nasze oczekiwania:
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
- dobra organizacja pracy
- samodzielność
- dyspozycyjność
- umiejętność pracy w zespole
- aktualne orzeczenie do celów sanitarno–epidemiologicznych
Do obowiązków pracownika na tym stanowisku należeć będzie:
- praca na punkcie gastronomicznym
- obsługa urządzeń gastronomicznych
- przygotowywanie posiłków i dbanie o najwyższą jakość produktów i gotowych potraw
- utrzymanie porządku w miejscu pracy
- współpraca w zespole i wsparcie w realizacji zamówień
- uśmiech i zaangażowanie
Oferujemy:
- miłą atmosferę pracy w młodym energicznym zespole
- pracę w stabilnej firmie, w jednym z najpiękniejszych miejsc we Wrocławiu
- możliwość rozwoju zawodowego
- szkolenie wdrażające do pracy
- stawkę 19 zł netto na umowę zlecenie
Z góry dziękujemy za przesłane aplikacje. Zastrzegamy sobie prawo do skontaktowania się z wybranymi kandydatami.
Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV na adres: kbaca@halastulecia.pl, z dopiskiem:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w aplikacji przez Wrocławskie Przedsiębiorstwo Hala Ludowa Sp. z .o. dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji”.