Manager cateringu

Poszukujemy osoby na stanowisko

Manager cateringu

Oferujemy:

  • atrakcyjne wynagrodzenie,
  • umowę o pracę lub b2b.


Oczekujemy:

  • minimum 2 lat doświadczenia w realizacjach cateringowych (organizacji imprez)
  • znajomości języka angielskiego na poziomie min. komunikatywnym
  • ważnej książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych,
  • odpowiedzialności,
  • managerskiego podejścia do zadań i pracy
  • umiejętności pracy w zespole,
  • dyspozycyjności,
  • zaangażowania w powierzone obowiązki

Do Twoich obowiązków będzie należało:

  • zarządzanie pracą zespołu cateringowego od strony sali
  • współpraca z szefem kuchni cateringowej
  • kompleksowe opracowywanie ofert cateringowych
  • nadzór nad kalendarzem wydarzeń cateringowych
  • planowanie i koordynacja logistyki wydarzeń cateringowych (od 20 do 1500 os.),
  • planowanie obsługi i zarządzanie pracownikami (w tym pracownikami agencji Hotelarz, Stuffer, QGE, itp.)
  • nadzór nad realizacjami cateringowymi
  • kontrola wydatków i rozliczanie finansowe realizacji cateringowych
  • bezpośredni kontakt z klientem
  • dbanie o najwyższy poziom usług realizowanych przez spółkę
  • rekrutacja i szkolenie nowych pracowników
  • przestrzeganie obowiązujących standardów Spółki

Prosimy o przesyłanie CV na adres: rekrutacja@halastulecia.pl z dopiskiem:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w dostarczonych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych przez Wrocławskie Przedsiębiorstwo Hala Ludowa Sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu ul. Wystawowa 1, w celu realizacji procesów rekrutacji”.

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych >>

Z góry dziękujemy za przesłane aplikacje. Zastrzegamy sobie prawo do skontaktowania się jedynie z wybranymi kandydatami.