#praca | kierownik punktu gastronomicznego


Poszukujemy osób do pracy na stanowisku
:

kierownik punktu gastronomicznego

Nasze oczekiwania:

  •  doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
  • dobra organizacja pracy
  • samodzielność
  • rzetelność i sumienność podczas wykonywanych obowiązków
  • kompetencje interpersonalne
  • aktualne orzeczenie do celów sanitarno – epidemiologicznych
  • mile widziane osoby uczące się

Do obowiązków pracownika na tym stanowisku należeć będzie:

  • nadzór nad pracą punktów gastronomicznych
  • wsparcie w zakresie obsługa klientów punktu
  • znajomość programu gastronomicznego
  • obsługa: komputera z programem gastronomicznym, drukarki fiskalnej, terminala płatniczego
  • dbanie o dobrą organizację pracy personelu oraz  o porządek w miejscu pracy
  • przestrzeganie zasad BHP oraz aktualnych zasad higieny związanych z pandemią COVID19
  • odpowiedzialność za towar znajdujący się na punkcie
  • sporządzanie raportów z systemu sprzedażowego, terminala i drukarki fiskalnej na koniec dnia

Oferujemy:

  • pracę w stabilnej firmie
  • umowę zlecenie
  • możliwość rozwoju zawodowego
  • szkolenie wdrażające do pracy

Z góry dziękujemy za przesłane aplikacje. Zastrzegamy sobie prawo do skontaktowania się z wybranymi kandydatami.

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV na adres: kbaca@halastulecia.pl, z dopiskiem:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w aplikacji przez Wrocławskie Przedsiębiorstwo Hala Ludowa Sp. z .o. dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji”.